Ilmoittautumislomake

Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti ja tarkasta ne ennen lähetystä. Kiinnitä erityistä huomiota veneen tuntomerkkien kuvailuun - niiden perusteella ratalautakunnan pitää voida tunnistaa juuri tämä vene parhaimmillaan kymmenien lähes samanlaisten veneiden joukosta. Mainitse siis kaikki mahdolliset erityistuntomerkit, ja muista ehdottomasti ilmoittaa järjestäjille, jos tuntomerkit muuttuvat (esimerkiksi lainapurjeiden poikkeava purjenumero tms.). Kerro todelliset ja hyödylliset tuntomerkit, "kaunis puuvene ja sirkeä miehistö" voi olla hauskasti sanottu, muttei kovin suureksi avuksi.

FinLYS-tasoitusluokkaan osallistuvilla veneillä tulee olla voimassa oleva FinLYS-todistus. Todistusta voi hakea Avomeripurjehtijat R.Y.:ltä. Jos veneellä ei vielä ilmoittautuessa ole FinLYS-lukua, täytyy se ilmoittaa ilmoittautumisajan sisällä järjestäjille sähköpostiosoitteeseen tuoppi@sups.fi. Jos FinLYS-lukua ei ajallaan ole ilmoitettu, siirretään vene yleiseen LYS-luokkaan.

Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä *

 

Veneen perustiedot

Veneen nimi *:
Purjetunnus:
Luokka *:
FinLYS-luku:
Materiaali:
Veneen tuntomerkit: (esim. rungon, kannen ja ruffin värit, rekisterinumero, jne. Kuvaile mielummin liikaa kuin liian vähän!)
Pursiseura:
Vakuutusyhtiö *:
Rakennusvuosi:
Rakennuspaikka:
Suunnittelija:
Vene ollut viimeksi Tuopissa (vuosi):

Kippari ja omistaja

Kipparin etunimi *:
Kipparin sukunimi *:
Kipparin email *:
Kipparin puh *:

Omistajan tiedot tarvitaan vain, jos eri kuin kippari
Omistajan etunimi:
Omistajan sukunimi:
Omistajan email:
Omistajan puhelin:

Maksun tiedot

Maksupäivä:
Maksaja:

Veneen mittatiedot

Kaikki mittatiedot tarvitaan LYS-veneistä. Luokkaveneistä mittoja ei tarvita, ellei luokan sisällä käytetä tasoituskertoimia (esim. Scyllat).
Leveys:
Kokonaispituus:
Vesilinja:
Purjeala (fokka + iso):
Uppouma:
Genoa:
Spinaakkeri:
Kiinteä potkuri: