Kilpailukutsu

XXXIV Viaporin Tuoppi 11.8.2018

Suomenlinnan Pursiseura (SuPS)
Suomenlinna, Helsinki

1. SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä.

2. KILPAILUKELPOISUUS JA ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailu on avoin kaikille puisille purjeveneille. Luokat, joissa on vähintään kolme venettä kilpailevat luokkalähdöissä ja muut veneet osallistuvat takaa-ajolähtöihin.

Kilpailuun tulee ilmoittautua viimeistään maanantaina 6. elokuuta 2017 klo 16 mennessä maksamalla ensin osallistumismaksu sekä täyttämällä ja lähettämällä ilmoittautumislomake, joka on osoitteessa www.viaporintuoppi.fi/ilmoittautuminen. Sähköinen ilmoittautuminen avautuu 14.5. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan puhelimitse, ei myöskään tekstiviestitse.

3. MAKSU
Osallistumismaksu maksetaan SuPS:n tilille IBAN: FI51 6601 0001 0199 67 SWIFT/BIC: AABAFI22, viestikenttään tulee merkitä kilpailuluokka, purjetunnus, veneen sekä kipparin nimi.

Osallistumismaksu on porrastettu ilmoittautumisen mukaan seuraavasti:

–   ilmoittautuminen viimeistään 15.7. osallistumismaksu 70 €

–   ilmoittautuminen viimeistään 31.7. osallistumismaksu 80 €

–   ilmoittautuminen viimeistään 6.8. osallistumismaksu  90 €

Jälki-ilmoittautuminen 6.8. jälkeen, osallistumismaksu 120 €

4. PURJEHDUSOHJEET
Purjehdusohjeet ovat saatavissa perjantaina 10. elokuuta Kauppatorilta Suomenlinnan lauttakopista klo 10-16, illalla ja kilpailupäivän aamuna klo 8-9 Suomenlinnasta SuPS:n rannasta kilpailutoimistosta. Ohjeet voi tulostaa myös Viaporin Tuoppi www-sivuilta, tällöin kilpailuviiri on haettava kilpailutoimistosta.

5. KILPAILUPAIKKA JA  RATA-ALUE
Katso www.viaporintuoppi.fi/rata. Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa rataa olosuhteiden niin vaatiessa. Mahdollinen uusi rata julkaistaan samalla www-sivulla.

6. VASTUUVAPAUTUS
Kilpailijat osallistuvat kilpailuun omalla vastuullaan (sääntö 4, Päätös kilpailla). Kilpailun järjestäjä ei ota vastuulleen mitään korvausvelvollisuutta mistään aineellisesta tai henkilövahingosta tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessä tai sitä ennen, sen aikana tai sen jälkeen.

7. VAKUUTUS
Jokaisella osallistuvalla veneellä on oltava voimassa oleva vastuuvakuutus.

8. LISÄTIETOJA
Lisätietoja  sähköpostitse osoitteesta tuoppi@sups.fi tai puhelimitse Tarja Tervo puh. +358 400 424 762