Rannassa tapahtuu 12.8.2023

Päivitetty 2.8.2023

Mahtavaa tunnelmaa, juomaa, ruokaa, musiikkia ja kurkistus tuntemattomaan Itämereen

Suomenlinnan Panimon baari on auki klo 12.00-00.00. Tarjolla olutta, viiniä ja suosittua nokkoslonkeroa.

Viiden tähden MOGS Soppa&Keittiö avaa myyntipisteensä klo 13.00. Tarjolla herkullisia kunnon purjehtijan pataruokavaihtoehtoja niin liha-, kuin kasvisversioina. Keittiö on auki niin kauan, kuin myytävää riittää.

Olli Iivosen, Osmo Palosen ja Singellan ”Meripoikii ja flikoi” merimieslaulut ottavat vastaan rantaan kilpailusta saapuvia purjehtijoita klo 13.30–14.15 ja 14.45–15.30.

Iltapäivää vietämme Dj Bunuelin sävelin klo 15.30-18.00.

John Nurmisen Säätiön Tuntematon Itämeri -näyttely Suomenlinnan Levyhallissa on 12.8. poikkeuksellisesti auki klo 18.00 asti. Valkoiset kummelikivet johdattavat SuPS:n rannasta näyttelyyn. Paikka löytyy myös kartasta osoitteella Suomenlinna B5.

Klo 18.00-18.30 Lauri Kaira ja Suomenlinnan Pursiseuran moderaattorit kurkistavat tuntemattomaan Itämereen menneisyyden näkökulmasta. Keskustelutilaisuus järjestetään Suomenlinnan Pursiseuran rannassa yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa.

Palkintojenjako alkaa Suomenlinnan Pursiseuran rannassa, Pirunkirkon portailla n. klo 19.30. Illanvietto ja iloinen tunnelma jatkuvat rannassa ja veneissä pitkälle yöhön.

Palkintojen jaon jälkeen noin klo 20.30 lavalla bilettää Suomelinnan Suolakurkut.

Telttapuodissa on myynnissä Tuoppi-paitoja ja puuveneilyä käsittelevää kirjallisuutta.

Merisotakoulun sauna ei lämpiä tänäkään vuonna, johtuen Puolustusvoimien uusista määräyksistä. Olemme tästä asiasta, jolle emme voi mitään todella pahoillamme. Tiedämme, että sauna on ollut tärkeä ohjelmanumero monelle purjehtijalle.

Viaporin Tuoppiin on perinteisesti ilmoittautunut toista sataa upeaa klassikkovenettä ja me järjestäjät Suomenlinnan Pursiseurassa uskomme, että kilpailusta tulee mahtava ja illasta jälleen ikimuistoinen.

Tervetuloa, nähdään vesillä ja maissa!

Shore Program now available in English