Rannassa tapahtuu

Päivitetty 10.8.2021

Mahtavaa tunnelmaa ja ruokaa

Tänä vuonna soitetaan taas musiikkia! Dj Bunuell viihdyttää purjehtijoita päivällä ja palkintojen jaon jälkeen lavalle astuu Ilmari Kairamon, Ukko Kairamon ja Juho Salanterän Kiikkutuoli.

Stadin Kössi tuo keittiönsä ja hodarikärrynsä rantaan ja myy mutkattomia ruokia, hodareita, kahvia ja pullaa halukkaille. Kössin putiikki avautuu jo lauantaiaamuna klo 8 aamiaisella. Yöruuaksi hän on lupaillut Janssonin kiusausta!

Koronan aiheuttamien haasteiden vuoksi ei rantaan pystytetä baaria, joten juomien suhteen täytyy olla omavarainen. Omat juomat mukaan! Myös Suomenlinnan K-Market palvelee lauttarannassa klo 22 asti (alkoholimyynti vain klo 21 asti) . Baarin puuttuessa omia juomia saa nauttia myös rannan ruokailupöydissä.

Sunnuntaiaamuna tarjolla aamiainen rannassa perinteiseen tapaan klo 8.30 – 11.00.

Palkintojenjako alkaa Suomenlinnan Pursiseuran rannassa, Pirunkirkon portailla n. klo 19.30. Illanvietto ja iloinen tunnelma jatkuvat rannassa ja veneissä pitkälle yöhön.

Rannalle tulee teltat ruokamyyntiä, kilpailukansliaa ja soittajia varten. Viime vuosilta tuttua tanssitelttaa tai katosta juhlijoille ei sen sijaan ole tulossa. Rannassa on penkkejä ja pöytiä ja ne asetellaan normaalia väljemmin, turvallisuusnäkökulmat huomioiden. Sateen sattuessa järjestetään rantaan katoksia.

Telttapuodissa on myynnissä Tuoppi-paitoja ja puuveneilyä käsittelevää kirjallisuutta. John Nurmisen Säätiö avaa vieraille myös omaa toimintaansa.

Viaporin Tuoppi -paitoja voi ostaa myös verkkokaupastamme.

Merisotakoulun sauna ei lämpiä tänä vuonna, johtuen Puolustusvoimien tiukoista korona-määräyksistä.

Viaporin Tuoppiin on tänäkin vuonna ilmoittautunut toista sataa upeaa klassikkovenettä. Vaikka rantatapahtuma järjestetään tänä vuonna tavallista intiimimpänä, me järjestäjät Suomenlinnan Pursiseurassa uskomme, että kilpailusta tulee mahtava ja illasta  ikimuistoinen.

Tervetuloa, nähdään vesillä ja maissa!